Gezond en veilig werken begint met een sterke Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Daarbij helpt het handige en gebruiksvriendelijke ArboManagementSysteem (AMS): een innovatief digitaal RI&E-instrument. Hier lees je meer over de geschiedenis van het ArboManagementSysteem
ContactJe leest alles over het AMS in deze brochure. Benieuwd of het iets voor jou is?
De founders van het AMS (ArboManagementSysteem) zijn Michiel Ridder en Marja van Slageren, die met hun organisatie Raatwerk in 1994 deze digitale tool hebben opgericht.
Al in 2009 voorzag Raatwerk dat een RI&E op papier, in excel of per mail (d.m.v. updates) niet meer van deze tijd is. Met deze visie is het AMS in het leven geroepen. Michiel Ridder en Marja van Slageren voorzagen toen der tijd al dat de wijze waarop organisaties hun Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) uitvoeren digitaal zal gaan plaatsvinden in de toekomst.
Sinds de oprichting van Raatwerk en het AMS heeft het systeem zich dubbel en dwars bewezen binnen een breed scala van bedrijfsbranches.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en relevante kennisartikelen.
AanmeldenIn 2022 heeft Kader het AMS overgenomen van Raatwerk. Samen bouwen we aan AMS 2.0. Een nog toegankelijker systeem, met nog meer mogelijkheden.
De voordelen van het AMS:
“Verschillende branches gebruiken het AMS, zoals de bouw, de zorg, procesindustrie, logistiek en (semi-)overheid. Onder andere infrabedrijven, bedrijven in installatietechniek, grootwinkelbedrijven, ziekenhuizen, MKB-bedrijven en bouwmaterialenhandel zijn blije klanten van het AMS.”
Wil je weten wat het AMS voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op via Mark Spang: m.spang@kader.nl
Single sign-on zorgt ervoor dat je eenmalig inlogt met je bedrijfsaccount, waarna automatisch toegang wordt verschaft tot de software.
Door verschillende gebruiksmodules uit- en aan te kunnen zetten personaliseer je jouw software en daarmee de functionaliteiten van wat jij nodig hebt.
Aan de hand van het overzichtelijke dashboard houd je overzicht en controle op de opvolgstatus van taken. Trends worden inzichtelijk, zodat je pro-actief arbobeleid kan voeren.
Gebruikers kunnen in de structuur altijd naar beneden kijken, maar nooit omhoog. Zo heb je alleen toegang tot de informatie die voor jou relevant is