Digitale bedrijfstransformatie

Met Kader start je de digitale transformatie van interne audits tot transparant online verbeterproces - ontdek de verbeterpotentie in audits.

Contact
Lees hieronder verder
Periodieke checks en controles

Van focus op wat slecht gaat naar focus op verbeteren

Traditionele audits roepen nog vaak weerstand op. Ze brengen veel rompslomp en stress met zich mee, omdat alles op orde moet zijn voor dat ene controlemoment. Zo wordt de audit een doel op zich, in plaats van een moment om te kijken waar en hoe processen beter kunnen. Met de audit software van Kader transformeer je interne audits tot een transparant online verbeterproces en ga je positiever tegen periodieke audits aankijken.

Digitalisering van auditprocessen

Het digitaliseren van auditprocessen is de eerst stap naar ‘digitaal transformeren’. Je zorgt dan dat gegevens uit het auditproces niet analoog maar elektronisch worden vastgelegd. Bij digitale transformatie gaat het om volledige integratie van processen, en het doorbreken van traditionele werkwijzen. Bijvoorbeeld self-assessments kunnen al een belangrijke manier zijn om het traditionele auditproces te doorbreken.

Hoe kunnen self-assessments audits vervangen?

Self-assessments zijn digitale vragensets waarmee je kennis en bewustwording van medewerkers omtrent bepaalde onderwerpen periodiek kunt toetsen. Je bewaakt de kwaliteitsnormen, wet- en regelgeving en andere beleidszaken niet alleen middels een audit, maar met behulp van een grote bak met slimme online vragen, die in een passend ritme breed verspreid binnen de organisatie worden uitgezet om alle medewerkers te betrekken. Dat levert meer data, meer inzicht en meer transparantie op.

Benieuwd? Plan een demo in en kom alles te weten over onze software.

Het auditproces digitaal transformeren met Smile

Door je interne auditsprocessen digitaal te transformeren tot een transparant online verbeterproces, maak je van audits een prettig en nuttig instrument voor continue verbetering. Smile helpt je hierbij. Onze software voor Audit management ondersteunt de audit- en controleprocessen, onder andere rondom het voorbereiden, uitvoeren, rapporteren en analyseren van elk type audit, inclusief self-assessments.

Nieuw

Onze nieuwste artikelen

29/11/2023

Recap Digital Event 2023

Lees verder
20/11/2023

De rol van de ‘branche RI&E’

Lees verder
16/11/2023

Brochure: Kader Digital

Lees verder

Single Sign On

Single sign-on zorgt ervoor dat je eenmalig inlogt met je bedrijfsaccount, waarna automatisch toegang wordt verschaft tot de software.

Flexibel systeem

Door verschillende gebruiksmodules uit- en aan te kunnen zetten personaliseer je jouw software en daarmee de functionaliteiten van wat jij nodig hebt.

Data analyse

Aan de hand van het overzichtelijke dashboard houd je overzicht en controle op de opvolgstatus van taken. Trends worden inzichtelijk, zodat je pro-actief arbobeleid kan voeren.

Organisatiestructuur

Gebruikers kunnen in de structuur altijd naar beneden kijken, maar nooit omhoog. Zo heb je alleen toegang tot de informatie die voor jou relevant is