Drie redenen om over te stappen naar Online Audits

Transformeer en verbeter integraal 

Integraal verbeteren

Zet de stap naar online audits en integraal verbeteren met dit artikel. Waarom? Omdat dit je in staat stelt om de impact van minder controles, administratieve achterstanden en uitgestelde audits te minimaliseren. In plaats van afhankelijk te zijn van fysieke auditgesprekken en overmatig administratief werk, kun je direct online aan de slag met het uitzetten van toetsvragen over beleidsonderwerpen zoals agressie, medicatie en privacy.

1. Veranderende omstandigheden en snelle omslag

In deze tijd, waarin sectoren gedwongen zijn tot digitale transformatie, is er een dringende behoefte aan verandering in traditionele processen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De druk op medewerkers en afdelingen om audits, controles en inspecties uit te voeren, blijft hoog. Uitgestelde processen brengen echter risico's met zich mee, zoals non-compliance en een achterstand in kwaliteitsborging. Hier biedt online auditing een oplossing, niet alleen vanwege de huidige omstandigheden, maar ook voor de toekomst.

2. Complexe kwaliteitsborging en veiligheid

Het bewaken van kwaliteit en veiligheid in overeenstemming met wet- en regelgeving is complex. Audits spelen een cruciale rol bij het voldoen aan certificeringen en normen zoals de NEN en ISO. Traditionele auditprocessen zijn tijdrovend en extra complex door de voortdurend veranderende manier van werken. Om deze uitdagingen aan te gaan, is een snelle en efficiënte organisatie van audits essentieel. Online auditing biedt een oplossing voor dit complexe landschap.

3. Start een transparante integrale verbetercyclus

Online audits gaan verder dan alleen controle-instrumenten voor compliance. Ze bieden organisatiebreed inzicht in wat goed gaat en waar verbetering mogelijk is. Door traditionele audits te transformeren naar self-assessments, creëer je bewustwording onder medewerkers en bevorder je een integraal begrip van beleidsknelpunten. Een transparante verbetercyclus komt op gang, waarbij minder tijd wordt besteed aan het traditionele auditproces en meer wordt geleerd door te auditen.

Waarom dit artikel?

Dit artikel biedt inzicht in het overstappen naar online audits en self-assessments als een effectieve oplossing voor de huidige uitdagingen en toekomstige behoeften. Ontdek hoe je met online auditing de continuïteit van auditprocessen kunt waarborgen, een toekomstbestendige digitale samenwerking kunt creëren en een transparante integrale verbetercyclus kunt starten. Kortom, het is hét moment om traditionele audits op een vernieuwende manier vorm te geven. Vraag een demo aan en ontdek de voordelen voor jou.

Over Kader Digital

Kader Digital is gespecialiseerd in de transitie van fysieke audits naar online audits en self-assessments. Onze online oplossingen, ontwikkeld in samenwerking met experts, vormen een belangrijke katalysator voor digitale transformatie en integraal verbeteren van organisaties. We bieden niet alleen overzicht en efficiëntie, maar ook de mogelijkheid om te werken aan bewustwording binnen de organisatie. Ontdek de voordelen van onze software voor audits, controles en self-assessments:

  • Medewerkers vullen online vragenlijsten en self-assessments in.
  • Bewaak follow-up voor afwijkingen online, waar je ook bent.
  • Maak eenvoudige vergelijkingen met een interactief dashboard.
  • Ontvang met één druk op de knop een volledig auditrapport.
  • Krijg vooraf inzicht in de thema's van de volgende audit.
  • Groepeer afwijkingen naar een structureel verbeterplan.

Wil je meer weten over hoe onze software jouw organisatie kan helpen bij het verbeteren van kwaliteit en veiligheid? Vraag dan nu een online demo aan en ontdek de mogelijkheden.

Online demo aanvragen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en relevante kennisartikelen.

Aanmelden
Nieuw

Onze nieuwste artikelen

22/05/2024

Staat jouw RI&E in een spreadsheet? Dat kun je beter niet doen!

Lees verder

Drie redenen om over te stappen op online audits in de zorg

Lees verder
25/03/2024

De waarde van een goede nulmeting voor risicomanagement in de zorg

Lees verder

Single Sign On

Single sign-on zorgt ervoor dat je eenmalig inlogt met je bedrijfsaccount, waarna automatisch toegang wordt verschaft tot de software.

Flexibel systeem

Door verschillende gebruiksmodules uit- en aan te kunnen zetten personaliseer je jouw software en daarmee de functionaliteiten van wat jij nodig hebt.

Data analyse

Aan de hand van het overzichtelijke dashboard houd je overzicht en controle op de opvolgstatus van taken. Trends worden inzichtelijk, zodat je pro-actief arbobeleid kan voeren.

Organisatiestructuur

Gebruikers kunnen in de structuur altijd naar beneden kijken, maar nooit omhoog. Zo heb je alleen toegang tot de informatie die voor jou relevant is