Bijenkorf X AMS

De Bijenkorf heeft een rijke historie van meer dan 150 jaar(!) en kan dan ook zonder enige twijfel als meest iconische warenhuis van het land worden bestempeld. Met hun creative, inspirerende en duurzame collecties weten ze met groot succes al deze jaren een brede doelgroep aan zich te binden. Hun visie; bij de Bijenkorf kan iedereen zich bijzonder voelen.

Lees hieronder verder

VGM uitdagingen voor de Beijenkorf

Als het gaat om veilig en gezond werken zijn de uitdagingen voor de Bijenkorf driedelig. Als eerste bouwprocesveiligheid, ten tweede arbeidsomstandigheden en als laatste hun voedselveiligheid. Geen wonder dat Bijenkorf alles wat betrekking heeft op hun RI&E tot in de puntjes heeft geregeld. Met behulp van het AMS als hun RI&E-tool hebben ze Arbo- en preventiezaken volledig gedigitaliseerd en kunnen medewerkers met het grootste gemak incidenten melden mochten deze zich voordoen.

AMS is voor mij onmisbaar om alle RI&E activiteiten per vestiging zorgvuldig te monitoren en te managen

Enez Kat Head of Store Developmen Health & Safety - Bijenkorf Nederland
Bekijk de video

Enez verteld over het gemak van AMS

Meer informatie over het AMS?

We helpen je graag op weg in jouw keuze voor het juiste digitale RI&E instrument. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact Advies is nooit ver weg
Klantcases

Onze nieuwste artikelen

06/08/2023

Klantcase: GVB X Incidentmanagement

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GGZ inGeest X Incidentmanagement

Lees verder

Klantcase: NS X Audit & klachtenmanagement

Lees verder

Single Sign On

Single sign-on zorgt ervoor dat je eenmalig inlogt met je bedrijfsaccount, waarna automatisch toegang wordt verschaft tot de software.

Flexibel systeem

Door verschillende gebruiksmodules uit- en aan te kunnen zetten personaliseer je jouw software en daarmee de functionaliteiten van wat jij nodig hebt.

Data analyse

Aan de hand van het overzichtelijke dashboard houd je overzicht en controle op de opvolgstatus van taken. Trends worden inzichtelijk, zodat je pro-actief arbobeleid kan voeren.

Organisatiestructuur

Gebruikers kunnen in de structuur altijd naar beneden kijken, maar nooit omhoog. Zo heb je alleen toegang tot de informatie die voor jou relevant is

Boek een demo

Contact

In welke branche is jouw organisatie werkzaam?

Hoe groot is je organisatie?

Velden met een * zijn verplicht