Kader Digital Event 2023

Op 16 november hebben ongeveer 50 aanwezigen de kans gegrepen om een fascinerende blik te werpen op de toekomst, met de focus op kunstmatige intelligentie (AI) en digitalisering, vooral in relatie tot Quality, Health, Safety, and Environment (QHSE) processen. De bijeenkomst was toekomstgericht, educatief en had veel momenten van herkenning.

Lees hieronder verder
Wauw

Terugkijken op een indrukwekkend event

Het evenement bood niet alleen 'wauw'-momenten die de verbazing en bewondering van de aanwezigen opriepen, maar diende ook als een waardevolle educatieve ervaring. De presentaties van AI en digitalisering in het kader van QHSE-processen stelde de aanwezigen in staat om dieper inzicht te krijgen in de potentieel baanbrekende toepassingen van deze technologieën.

De diversiteit aan onderwerpen die tijdens de bijeenkomst aan bod kwamen, zorgde voor een compleet overzicht. Van de impact van AI op kwaliteitsprocessen tot de integratie ervan in gezondheids- en veiligheidsaspecten, alle belangrijke aspecten werden behandeld. Aanwezigen konden zicht identificeren met de uitdagingen en kansen die zich voordoen in het tijdperk van AI en digitalisering. 

Kortom, de bijeenkomst op 16 november was een moment van verwondering, maar ook een waardevolle gelegenheid voor het vergroten van kennis en bewustzijn over de invloed van AI en digitalisering op QHSE-processen. 

Een recap van deze middag ervaar je met deze video. 

Digital Event 2023

After movie

Samenvatting sprekers

Leerzame momenten

Het event had een opbouw van heel breed en toekomstgericht kijken naar AI en digitalisering, tot een steeds nauwere verbinding met de huidige actualiteiten. Hoe ver zijn we nu? Wat kunnen we verwachten op korte termijn?

In deze powerpoint vind je een samenvatting van de sprekers en de meest toonaangevende sheets. 

Samenvatting presentaties

Modulair QHSE platform Kader Qnect

Lancering Kader Qnect

Tijdens het event presenteerde Roger Bergs het nieuwe Kader Qnect: een modulair QHSE platform. In deze brochure lees je alles over deze praktische software waarmee je de betrokkenheid bij QHSE-activiteiten vergroot en een cultuur van veilig werken bevordert.

In deze brochure:

  • Van QHSE-wirwar naar één oplossing
  • De modules van Qnect
  • Waarom Kader jouw dagelijkse praktijk zo goed kent
  • Meer over Kader Group
Kader Digital

Download brochure

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
Contact

Meer weten over Kader Digital

Wil je meer weten over Kader Digital, het modulaire Qnect platform en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? 

Onze adviseurs staan voor je klaar.

Contact
Ook interessant

Whitepaper: Kansen en bedreigingen omtrent AI

Of je nu bij de overheid werkt, in de zorg, bij een commercieel bedrijf, of in de industrie: overal wordt tegenwoordig wel met AI gewerkt. De impact van AI is enorm. Maar wat zijn de voordelen, waar zitten de risico's en hoe voorkom je dat jouw organisatie de grip kwijtraakt op het gebruik van AI? Je leest het in deze whitepaper.

Downloaden
Nieuw

Onze nieuwste artikelen

Drie redenen om over te stappen op online audits in de zorg

Lees verder
25/03/2024

De waarde van een goede nulmeting voor risicomanagement in de zorg

Lees verder
26/02/2024

Optimaliseer je Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) proces met online software

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig