Over Kader Digital

Kader Digital biedt praktische software en geautomatiseerde dataoplossingen voor het beheren en verbeteren van prestaties rond kwaliteit, veiligheid en gezondheid, naadloos passend in de Nederlandse wet- en regelgeving.  

Het grip krijgen op bedrijfsrisico's, sturing geven aan het arbobeleid, het beheren van de RI&E- verplichtingen en eventuele incidenten? Of de kwaliteit en veiligheid op jouw afdeling op een hoger niveau tillen en beheren in een online managementsysteem? Allemaal zaken waar wij je bij helpen, door middel van onze modulaire software en slimme tools toegespitst op taken binnen jouw bedrijf. Controle uitoefenen en dagelijks inzicht krijgen wordt hierdoor een makkie! Met onze specialistische kennis op het gebied van veiligheid en kwaliteit staan we dagelijks paraat via onze Customer Support. Rekening houdend met de hoogste veiligheids- en privacy eisen. 

De wensen en behoeften van de gebruiker staan bij ons centraal. We maken het gebruikers zo eenvoudig en efficiënt mogelijk en bieden praktische én snelle oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt.  

Download

Kader Digital

In deze brochure:

 • Van QHSE-wirwar naar één oplossing
 • De modules van Qnect
 • Waarom Kader jouw dagelijkse praktijk zo goed kent
 • Meer over Kader Group
Downloaden

Smile Software verder als Kader Digital

De veelzijdige en flexibele software van Smile is in een nieuw jasje gestoken. Kader Digital helpt je op eenvoudige wijze incidenten-, klachten- en auditprocessen te stroomlijnen op dezelfde pragmatische manier waarop Smile Software je altijd heeft bijgestaan. Eenvoudig voor de gebruiker, het juiste inzicht voor de professional en grip op Kwaliteit & Veiligheid voor de organisatie blijft een begrip.

Meer informatie
Welkom bij Kader Digital

Digitale rondleiding

 Maak kennis met de collega's van Kader Digtal, onze software oplossingen en krijg een digitale rondleiding! 

Ervaar het zelf!

Certificeringen

Kader Digital is gecertificeerd ISO 9001, ISO 27001 en CO2 prestatieladder. Daarnaast is de Smile applicatie NEN 7510 gecertificeerd. 

Lees meer

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Kader Qnect

Wij staan voor praktische software waarmee je de betrokkenheid bij QHSE-activiteiten vergroot en een cultuur van veilig werken bevordert. Met Pick & Mix modules in het platform qnect ben je zelf in controle over wat jij nodig hebt.

Altijd duidelijk welke taken bij wie horen, overzichtelijke dashboards, eenvoudig uit te draaien analyses en altijd up-to-date met betrekking tot wetmatige verplichtingen. 

Actueel

Onze nieuwste artikelen

06/08/2023

Klantcase: GVB X Incidentmanagement

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GGZ inGeest X Incidentmanagement

Lees verder

Klantcase: NS X Audit & klachtenmanagement

Lees verder
Kader, een adviesgroep op een missie

Praktische software voor kwaliteit en veiligheid, naadloos passend in nederlandse wet- en regelgeving

RI&E’s en incidenten zijn niet jouw kernactiviteit, maar wel verplicht en cruciaal voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Het is wel ónze kernactiviteit en wij hebben als doel om dit voor de gebruikers zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken.

Onze oplossingen vanuit de gebruiker ontwikkeld en zeer eenvoudig in gebruik.

Heb je toch nog ondersteuning nodig? Dan staat er een team van gekwalificeerde professionals paraat om jouw vragen niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk te beantwoorden.

Intussen hebben meer dan 10.000 organisaties onze software in gebruik. Van ministerie tot schoenmaker, van veilingorganisatie tot groenteboer. Niet voor niets hebben meer dan 25 brancheorganisaties voor ons gekozen.

Als onderdeel van de kwaliteit- en veiligheids leider Kader Group leveren we diverse modulaire oplossingen:

 • Arbo Management Systeem (AMS);  een modulaire oplossing die vanuit de RI&E complete functionaliteit biedt voor effectief beheer van Arbo gerelateerde processen en verplichtingen.
 • Incidenten; Maakt registreren, beheren en afhandelen van (veiligheids)incidenten makkelijk en levert een keur aan management informatie. Ook als maatwerk voor de zeer veeleisende of complexe gebruikersorganisatie.
 • Kwaliteit; Maakt registreren, beheren en afhandelen van kwaliteitsafwijkingen makkelijk en levert een keur aan management informatie. Standaard in 4 talen. Ook als maatwerk voor de zeer veeleisende of complexe gebruikersorganisatie.
 • Audits; Begeleidt audit processen, de software leidt de gebruiker zo door het proces, dat een (externe) auditor snel en efficiënt een oordeel kan vellen.
 • SmartManSys; Jouw (ISO gecertificeerde) managementsysteem digitaal beheerd. Vanuit jouw primaire proces worden de normen gekoppeld aan de relevante werkprocessen. Onze experts houden SmartManSys gevuld met de laatste updates.
 • SEM Online; Safety Expert Manager biedt handige tools en support o.h.g.v. Machine- & Procesveiligheid. Met SEM ben je ook altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving.
 • Toolbox Online; voor aannemers een laagdrempelige tool om te voldoen aan de VCA toolbox verplichtingen.
 • VGM checklist;
 • Werkvergunning; Werkvergunning made-easy!  Een uitgebreide tool om te kunnen voldoen aan de complexe regels rond het verstrekken van werkvergunningen.

Binnen onze organisatie zijn er meer dan 10 software developers dagelijks bezig met de voortdurende verbetering van de software: nog gebruiksvriendelijker, nog makkelijker te koppelen aan ander systemen, aangepast aan nieuwe regelgeving en nog veiliger.

Het support team weet meer dan 99% van de vragen direct te beantwoorden en wordt ingeschakeld voor training en on-boarding. En altijd zijn er nog de 300 Kader QSHE specialisten die voor diepgaande inhoudelijke begeleiding kunnen zorgen.

Customer support melding indienen