Branche

Detailhandel

De detailhandel is een complexe sector met veel uitdagingen. Deze moet zorgen voor een probleemloze integratie van de supply chain, producten van hoge kwaliteit leveren, klantenservice van topkwaliteit bieden en voldoen aan de wet- en regelgeving. Daarnaast moeten risico's worden geminimaliseerd en een veilige werkomgeving worden gecreëerd voor werknemers. Hiervoor heb je de juiste software oplossingen nodig. Kader biedt je de helpende hand met onder andere kwaliteitsmanagement en risicomanagement. 

Offerte
Download
Kader voor de detailhandel

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Detailhandel en Retail

Softwareoplossingen voor kwaliteitsmanagement en risicomanagement bieden veel voordelen voor bedrijven in de detailhandel. Deze zorgen voor een verbeterde kwaliteit en continuïteit van jouw producten, een verhoogde efficiëntie én productiviteit. De software van Kader helpt je hierbij. Neem vooral contact op om jouw vraagstuk met ons te bespreken.

Voldoen aan wet- en regelgeving

In de detailhandel moet je voldoen aan verschillende wet- en regelgevingen, zoalsvde arbeidsregelgeving. Softwareoplossingen voor risicomanagement helpen jouw bedrijf bij het naleven van deze regelgevingen door middel van controles en audits.

Bekijk hoe Bijenkorf het AMS inzet voor risicomanagement

AMS

Continu verbeteren

Verbeterde kwaliteit en consistentie van producten

Onze softwareoplossing voor kwaliteitsmanagement helpt je bij het waarborgen van de kwaliteit van producten door middel van gestandaardiseerde processen en procedures. Hierdoor is er een verbeterde continuïteit van producten en vermindering van fouten en afwijkingen in het productieproces.

Verhoogde efficiëntie en productiviteit

Met onze software voor kwaliteitsmanagement en risicomanagement automatiseer je complexe processen, waardoor tijd en middelen worden bespaard. En je zorgt voor een efficiënt en productief proces, waardoor jij je concurrentiepositie kan verbeteren.

Betere klanttevredenheid

Een gestroomlijnd kwaliteitsmanagementproces zorgt voor een betere klanttevredenheid. Bedrijven kunnen ervoor zorgen dat producten voldoen aan de specificaties van klanten en aan de wettelijke eisen door middel van controles en audits. Dit versterkt de reputatie van jouw bedrijf én je klantbinding.

Betere risicobeheersing

Softwareoplossingen voor risicomanagement helpen bij het identificeren, analyseren en beheersen van risico’s. Je bent in staat risico’s beter te begrijpen en passende maatregelen te nemen om deze te minimaliseren. Dit helpt bij; het verminderen van incidenten en ongevallen en voor een veiligere werkomgeving voor werknemers en klanten.

Nieuwsgierig of onze software aansluit bij jouw proces?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951305

digital@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan
Software voor ieder bedrijf

Het is aan jou om de software te kiezen die het beste past bij de specifieke behoeften en vereisten van jouw bedrijf. Daar helpen wij je graag bij. Leg ons jouw vraagstuk voor en we denken met je mee in oplossingen. Kader biedt verschillende software voor kwaliteit en veiligheid, waardoor we dé oplossing kunnen bieden die bij jouw proces past.

 

Klantcases

Benieuwd hoe anderen onze software inzetten?

06/08/2023

Klantcase: GVB X Incidentmanagement

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GGZ inGeest X Incidentmanagement

Lees verder

Klantcase: NS X Audit & klachtenmanagement

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht