Branche

Food

In de voedingsindustrie is er één aspect dat boven alles moet staan: het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van voedselproducten. De consument moet immers te allen tijde veilig zijn voedsel kunnen consumeren. Maar ook staat de kwaliteit van voedselvoor vertrouwen in jouw merk. Onze geavanceerde softwareoplossingen zijn specifiek ontwikkeld om jouw bedrijf in de voedingssector te ondersteunen bij het leveren van voedselproducten die voldoen aan de hoogste normen.

Offerte
Download
Kader voor de Food

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Digital solutions

Werk je in de foodsector? Dan kun je met onze software risico's identificeren, kwaliteitsprocessen optimaliseren en de naleving van strikte voedselveiligheidsnormen garanderen. Of het nu gaat om het verminderen van voedselverspilling, het voldoen aan regelgeving of het handhaven van productkwaliteit, onze oplossingen bieden jou dé ondersteuning om de consument te beschermen en de reputatie van jouw merk te versterken. Automatisering van taken zoals kwaliteitsbeheer en traceerbaarheid van voedingsstoffen levert je ook vele kostenbesparingen op.  

Kwaliteit grondstoffen analyseren en beheersen

Hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit binnen jouw processen, product of voedingstoffen op niveau blijft? Dit doe je met de kwaliteitsmanagement software. Hiermee volg je bijvoorbeeld de kwaliteit van grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten en kun je deze ook analyseren. Dit helpt je om verontreinigde grondstoffen te identificeren en te verwijderen.  

Risico's aanpakken voor voedselveiligheid 

De risicomanagement software kan worden gebruikt ter ondersteuning van jouw RI&E. Je kunt de risico's op het gebied van voedselveiligheid identificeren en beheersen. Zo help je om voedselvergiftiging en andere voedselgerelateerde ziekten te voorkomen. 

Ook kan de software worden gebruikt om de gehele toeleveringsketen van voedselproducten te beheren en te traceren Dit is noodzakelijk om snel te kunnen reageren op voedselgerelateerde noodsituaties en om recalls efficiënt te beheren. 

Auditmanagement

Voldoen aan voedselveiligheidswetgeving 

Wanneer je werkt in de foodsector heb je te maken met strenge wet- en regelgevingen, normen en (interne) richtlijnen voor voedselveiligheid. Om hier grip op te krijgen én inzicht, is het uitvoeren van de juiste audits, checks en inspecties onmisbaar. Door gebruik te maken van onze Audit management voldoe je aan de vereisten van de voedselveiligheidswetgeving. 

Zit jouw oplossing er niet bij? Wij bieden nog verschillende andere tools die je helpen om veiligheid en kwaliteit in de voedingsindustrie te bewaken. Laat van je horen, wij staan je graag te woord!

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951305

digital@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan
Klantcases

Benieuwd hoe anderen onze software inzetten?

06/08/2023

Klantcase: GVB X Incidentmanagement

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GGZ inGeest X Incidentmanagement

Lees verder

Klantcase: NS X Audit & klachtenmanagement

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht