Branche

Gezondheidszorg

Het proces van het plannen, beheersen en verbeteren van kwaliteit in de gezondheidszorgdiensten is een dagtaak op zich. Om het systematisch aan te pakken zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft is de implementatie en inzet van de juiste software onmisbaar.

Offerte
Download
Kader voor de Gezondheidszorg

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Digitale oplossingen

Kwaliteitsmanagement in de zorg

Kwaliteitsmanagement in de zorg omvat veel meer dan het monitoren van prestaties. Je hebt met patiënten te maken, met mensen. Je hebt de patiënttevredenheid hoog in het vaandel staan en wilt zo goed mogelijke zorg bieden. Daarom moet de noodzakelijke administratie zo snel en makkelijk mogelijk afgehandeld kunnen worden. Wel op zo'n manier dat de zorg alleen maar verbeterd kan worden. Waar laten we toch nog steken vallen en hoe kunnen we risico's beter documenteren, met bijvoorbeeld beeldmateriaal? 

Laat Kader deze administratieve zorg voor jou verlichten met onze digitale oplossingen. 

Veilig incidenten melden (VIM)

Met de incidentmanagement software van Kader meld je medische fouten, bijna-ongevallen, ongewone gebeurtenissen en andere incidenten. In deze software registreer en analyseer je de gebeurtenissen heel eenvoudig, zodat je hiervan sneller kunt leren en deze incidenten in de toekomst kunt voorkomen. 

Risicobeheersing in de zorg

Het verbinden van mensen, data en risicomanagement-processen via online software is al 25 jaar lang onze kernkwaliteit. Continu verbeteren zit net als bij onze opdrachtgevers in ons DNA. Net zoals het beheersen van risico's. Samen met de gebruikers kijken we naar oplossingen die het beste bij hen passen.

GGZ

Veilig Incidenten Melden

Verbeter incidentmanagement

Verbetering patiëntenveiligheid

Identificeer en analyseer incidenten met onze incident management software, zodat je corrigerende maatregelen kunt nemen om herhaling van deze incidenten te voorkomen. De veiligheid en kwaliteit van de patiëntenzorg wordt hierdoor verbeterd.

Open en transparante cultuur

Een open transparante cultuur is belangrijk om een veilige omgeving voor medewerkers te creëren. In deze cultuur zijn medewerkers vrij om incidenten te melden, zodat het mogelijk wordt om te leren van incidenten.

Verbetering efficiëntie en kostenbeheersing

VIM (Veilig Incidenten Melden) draagt bij aan het verminderen van herhalingen, dat zorgt voor verspilling van middelen en tijd. Daarmee draagt het bij aan efficiëntere en kosteneffectieve gezondheidszorg.

 

Benieuwd hoe de incidentenmodule werkt voor jou?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951305

digital@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan
Nieuw

Onze nieuwste artikelen

22/05/2024

Staat jouw RI&E in een spreadsheet? Dat kun je beter niet doen!

Lees verder

Drie redenen om over te stappen op online audits in de zorg

Lees verder
25/03/2024

De waarde van een goede nulmeting voor risicomanagement in de zorg

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht