Branche

Industrie

De industrie heeft te maken met vele uitdagingen. Bedrijven worden geconfronteerd met voortdurende druk om de hoogste normen te handhaven, de integriteit van projecten te waarborgen en te voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten en leveranciers.  Met onze softwareoplossingen verbeteren we industriële processen en versterken we jouw concurrentiepositie. Hierbij voldoen we aan de eisen van alle bijbehorende normen. Ontdek hoe we met onze software jouw bedrijf kunnen helpen om kwaliteit tot kernwaarde te maken.    

Offerte
Download
Kader voor de industrie

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Industrie

Met de software van Kader kun je als overheidsinstelling risico's identificeren en beheren, kwaliteitsprocessen optimaliseren of de algehele veiligheid van operaties versterken. Of het nu gaat om het minimaliseren van veiligheidsincidenten, het verbeteren van de productkwaliteit of de efficiëncy van operationele zaken, onze oplossingen zijn ontworpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

RIE Management 

Juist in de industrie kunnen zich gevaarlijke situaties voordoen door machineongevallen, chemische lekkages of branden. Door risico's te identificeren en te beheren, worden maatregelen genomen om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en ongevallen te voorkomen. Ook bij het naleven van strikte regelgevingen is het beheersen van risico's essentieel om boetes en juridische gevolgen te voorkomen. 

Met onze risicomanagement software kun je inspanning op het gebied van risicobeheer bijhouden en maak je rapporten om het management te helpen bij beslissingen.   

Kwaliteitsprocessen optimaliseren  

Met de kwaliteitsmanagements software helpen we je grote hoeveelheden data veilig en actief te beheren. Ook bij de toeleveringsketen van het product, is het hoog houden van de kwaliteit essentieel. Onze software helpt je hierbij. We geven je inzicht in processen zodat je deze gegevens kunt analyseren, trends kunt identificeren en beslissingen kunt nemen om de kwaliteit blijvend te bewaken. 

Past onze software bij jouw proces?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951305

digital@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan
Naleven regelgevingen

Audit management 

In de industrie heb je te maken met strenge wet- en regelgevingen, normen en (interne) richtlijnen. Om inzicht te houden in hoe je hier als organisatie aan voldoet en hier grip op te krijgen, is de uitvoering van de juiste audits, checks en inspecties onmisbaar. De Audit management geeft je dát houvast en helpt je het hele audit proces te stroomlijnen en automatiseren.

Naast bovenstaande software bieden we nog meer tools op veiligheid en kwaliteit. Welke? Onze Kader adviseurs vertellen je er graag over.

Klantcases

Benieuwd hoe anderen onze software inzetten?

06/08/2023

Klantcase: GVB X Incidentmanagement

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GGZ inGeest X Incidentmanagement

Lees verder

Klantcase: NS X Audit & klachtenmanagement

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht