Branche

Onderwijs

Om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en de veiligheid van leerlingen én personeel te waarborgen, is het gebruik van de juiste software onmisbaar. Via onze softwaretools worden verschillende processen op een systematische manier aangepakt zoals het identificeren, beoordelen en beheersen van mogelijke risico’s. Hierdoor krijgen álle leerlingen de kans om te slagen in een veilige leeromgeving. Benieuwd wat we nog meer kunnen doen voor jou?

Offerte
Download
Kader voor het onderwijs

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Onderwijs

Het onderwijs heeft elk jaar weer. de zorg over vele leerlingen. Dat is een enorme verantwoordelijkheid waar professionals binnen het onderwijs zich elke dag voor inzetten. Een veilige leeromgeving en kwalitatief onderwijs is hierbij een vereiste.

Veilige omgeving en kwalitatief onderwijs

Om een veilige omgeving te creëren en kwalitatief goed onderwijs, zullen diverse taken geautomatiseerd moeten worden en verbeterd.

  • Zoals het identificeren, beoordelen en beheersen van risico's op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn van de leerlingen én het personeel. Denk maar eens aan risico's zoals een ongeval, pesten in de klas of discriminatie. Allemaal gevallen waar de RI&E bij ondersteunt. In het onderwijs is een RI&E verplicht voor alle scholen.

  • Hoe wordt er omgegaan met mogelijke klachten van ouders, leerlingen, personeel? De software voor klachtenmanagement helpt hierbij; hiermee registreer, onderzoek en handel je klachten af.

  • In het onderwijs doen zich helaas ook incidenten voor. Steeds vaker hoor je over incidenten omtrent ongewenst gedrag. Het is heel belangrijk dit te registeren en te onderzoeken en maatregelen te treffen, om een mogelijke herhaling te voorkomen. Met de incident management heb je de registratie volledig in beeld en kun je snel handelen.
  • Door de voortgang van leerlingen te volgen, feedback te geven en de leerprestaties te analyseren, Zorg je ervoor dat alle leerlingen de kans krijgen om te slagen. Onze kwaliteitsmanagement helpt daarbij.
Software voor verbetering

Al onze software is essentieel voor het onderwijs om te identificeren waar verbetering nodig is. Klachten en incidenten kunnen worden gebruikt om te bepalen welke aspecten van het onderwijs niet voldoen aan de verwachtingen van leerlingen, ouders en andere belanghebbenden.  Bovendien kun je met de zelf-evaluatie (self-assesment) de kwaliteit van het onderwijs op een systematische manier evalueren. Ook hiervoor ben je bij Kader Digital aan het juiste adres.

Ga met ons in gesprek en wij verrassen je met onze softwareoplossingen!

Past onze software ook bij jou?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951305

digital@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan
Klantcases

Benieuwd hoe anderen onze software inzetten?

06/08/2023

Klantcase: GVB X Incidentmanagement

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GGZ inGeest X Incidentmanagement

Lees verder

Klantcase: NS X Audit & klachtenmanagement

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht