Branche

Overheid

In de tijd waarin we nu leven zijn de verwachtingen van burgers hoog en klinkt de roep om transparantie en veiligheid luider dan ooit. Kwaliteit en veiligheid in de overheidssector zijn daarom essentieel. Met onze krachtige softwareoplossingen kun je als overheidsorganisatie bijdragen aan een efficiëntere, transparante en betrokken overheid.

Offerte
Download
Kader voor Overheid

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Aanvragen Veel leesplezier!
Digitale oplossingen

Met onze software op managementniveau of in de vorm van tools, kan jouw overheidsinstelling veel zaken aanpakken. Zoals klachten registreren om belanghebbenden vertrouwen te geven, risico's en incidenten beheren, naleving van regelgeving waarborgen en de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren. Of het nu gaat om het verbeteren van administratieve processen of het waarborgen van de integriteit van gegevens, onze software biedt je de juiste ondersteuning om deze doelen te bereiken. We zetten een aantal oplossingen voor je op een rij.

Continuïteit met risico- en incidentbeheer

Met onze RIE managementsoftware identificeer, evalueer en beheers je risico's die de doelstellingen en operaties van jouw overheidsinstelling kunnen beïnvloeden. Hierdoor minimaliseer je onverwachte negatieve gevolgen en zorg je ervoor dat diensten continue door kunnen blijven gaan.

Waarborg tevredenheid burgers met klachtenmanagement

Klachtenmanagement is essentieel om de tevredenheid van burgers en belanghebbenden te waarborgen. Het stelt de overheid in staat om klachten te identificeren, op te lossen en te leren van feedback om diensten te verbeteren en het vertrouwen van het publiek te behouden. Ook hiervoor ben je bij Kader aan het juiste adres.

Betere dienstverlening met kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement is van belang om de effectiviteit en efficiëntie van overheidsdiensten te waarborgen. Het richt zich op het vaststellen en handhaven van normen voor prestaties, processen en resultaten, wat leidt tot een betere dienstverlening aan het publiek. Onze kwaliteitsmanagement software is flexibel en toepasbaar op elke behoefte en workflow.

Software voor overheid

Zelfevaluatie (self-assesment)

Bij Kader praten we bij zelfevaluatie over self-assessment. Dit is een proces waarbij overheidsinstanties zichzelf beoordelen op naleving van beleid, prestaties en processen. Dit helpt bij het identificeren van zwakke punten en het vergroten van interne verbeteringen. 

Incidenten eenvoudig registreren en opvolgen

Incidentmanagement in de overheid is cruciaal om adequaat te reageren op onvoorziene gebeurtenissen en (bijna) incidenten. Denk bijvoorbeeld aan een eenvoudig incident zoals struikelgevaar, wat weer een gevaarlijk ongeluk als gevolg kan hebben, in de openbare ruimte of op kantoor. Door het incident te managen zorg je voor coördinatie, communicatie en herstelmaatregelen. De impact van de gebeurtenis blijft daardoor klein. Kortom; met onze software voor incidentmanagement ben je in staat bent in staat snel en doeltreffend te acteren op verschillende meldingen.

Laat ons jouw bedrijf helpen bij de uitdagingen in de overheid! Onze Kader adviseurs gaan graag met je in gesprek.

Mist jouw vraagstuk?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951305

digital@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan
Klantcases

Benieuwd hoe anderen onze software inzetten?

06/08/2023

Klantcase: GVB X Incidentmanagement

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GGZ inGeest X Incidentmanagement

Lees verder

Klantcase: NS X Audit & klachtenmanagement

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht