Branche

Transport

In de transport zijn er verschillende software oplossingen die de dienstverlening efficiënter kunnen inrichten, transparanter maken en waarmee je kosten kunt besparen. Door structuur aan te brengen en het verzamelen van data kun je een hogere klanttevredenheid bereiken. Ook zorgt de juiste software ervoor dat het imago van jouw bedrijf wordt beschermd. Kader voorziet jou van deze software en helpt je onder andere bij het registratieproces en opvolgingsproces.

Offerte
Download
Kader voor de transport

Wij zijn Kader, een adviesgroep op een missie: jouw leefomgeving gezonder, veiliger en duurzamer maken.
In deze brochure vertellen we graag over hoe we dat doen, maar vooral wat we voor jouw branche kunnen betekenen.

Transportsector

Het gebruik van software in de transport kan bijdragen aan een efficiënter transportproces, meer transparantie en kostenbesparingen. De Kader software biedt jou verschillende functies om het transportproces te optimaliseren.

Efficiënter transportproces

Met de software van Kader verminder je transporttijd en worden zendingen in minder tijd afgehandeld. Dit bereiken we door een efficiënt ingericht transportproces.

Transparantie

Real-time informatie krijgen over de status van een inzending? Dit is cruciale info voor de transportsector. Het draagt bij aan de klanttevredenheid en het vertrouwen van het bedrijf.

Kostenbesparing

Het bijhouden van documentatie zorgt voor minder administratieve lasten en kosten. Ook kan het efficiënter werken veel kostenbesparingen opleveren.

GVB

Incidentmanagement

GVB heeft Kader ingeschakeld om de veiligheid binnen hun bedrijf te garanderen. Dit doen ze met het incidentmanagement systeem van Kader. Nieuwsgierig naar hoe dit werkt?

Bekijk video
NS

X Audit management

De NS gebruikt de audit management software van Kader voor onder andere interne audits, RI&E’s en meer. Nieuwsgierig hoe ze dat bij de NS realiseren?

Bekijk video
Continu verbeteren

Klachten opvolgen

Klachten, bijna elk bedrijf zal er een keer mee te maken krijgen. Met de klachtenmanagement software worden klachten eenvoudig geregistreerd. Een goede registratie is belangrijk om de klacht te kunnen onderzoeken, zodat je corrigerende maatregelen kunt treffen. Je houdt de indiener op de hoogte en zorgt voor een snelle en efficiënte oplossing. 

Incidentregistratie

Houd jij incidenten met Outlook en Excel bij? Dan loop je het risico dat deze uit het zicht verdwijnen als medewerkers op vakantie zijn of wanneer ze uit dienst gaan. Kader biedt daarvoor de incident management software. Deze helpt je om reminders te sturen voor zaken die geregistreerd zijn. Diegene die de melding maakt heeft inzicht zoals bij een tracking-systeem, zodat je de volledige melding kunt volgen.

Kwaliteitsmanagement in de transport

Het verbinden van mensen, data en risicomanagement-processen via online software is al 25 jaar lang onze kernkwaliteit. Continu verbeteren zit net als bij onze opdrachtgevers in ons DNA. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en helpen onze klanten daar ook graag bij. Met onze kwaliliteitsmanagement software zorgen we ervoor dat de kwaliteit in jouw transportbedrijf bewaakt wordt.

Hierover babbelen met een lekker (virueel) bakje koffie? Onze Kader adviseurs staan voor je klaar!

 

Is onze software iets voor jou?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951305

digital@kader.nl

Of vraag direct een offerte aan
Klantcases

Benieuwd hoe anderen onze software inzetten?

06/08/2023

Klantcase: GVB X Incidentmanagement

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GGZ inGeest X Incidentmanagement

Lees verder

Klantcase: NS X Audit & klachtenmanagement

Lees verder
Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht