Het ArboManagementSysteem

AMS: Het digitale RI&E instrument

Gezond en veilig werken begint met een sterke Risico Inventarisatie en Evaluatie. Daarbij helpt het handige en gebruiksvriendelijke ArboManagementSysteem (AMS): een innovatief digitaal RI&E-instrument. Lees hier alles over de voordelen en het eenvoudige gebruik.

Direct contact
Lees hieronder verder
Abonnementsvorm

Welke gebruiksmodules passen bij jouw RI&E?

Het AMS wordt momenteel gebruikt door zo’n 10.000 organisaties, de meeste daarvan zitten in Nederland. De gebruikers variëren van ministeries tot distributiecentra en van grote retailers tot de lokale slagerij. Kunnen we jouw bedrijf binnenkort ook toevoegen aan dit rijtje?

Modules

De investering voor het gebruik van AMS is afhankelijk van het aantal gebruikers plus de keuze voor de samenstelling van gebruiksmodules. Daarnaast hanteert het AMS een jaarlijks abonnementsvorm. Ben je benieuwd geworden naar de prijs voor jouw AMS gebruik of wil je een voorstel? Laat het ons weten!

Bekijk de demo van het AMS

AMS is voor mij onmisbaar om alle RI&E activiteiten per vestiging zorgvuldig te monitoren en te managen

Enez Kat Head of Store Developmen Health & Safety - Bijenkorf Nederland

Onze klanten

Melding indienen AMS

FAQ

Veelgestelde vragen voor gebruikers van het AMS

Werk je met het AMS en heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Bekijk onze veelgestelde vragen. Waarschijnlijk vind je hier al de oplossing! 

Veelgestelde vragen
Nieuw

Onze nieuwste artikelen

17/03/2023

Klantcase: Bijenkorf X AMS

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GGZ inGeest X Incidentmanagement

Lees verder
06/08/2023

Klantcase: GVB X Incidentmanagement

Lees verder

Single Sign On

Single sign-on zorgt ervoor dat je eenmalig inlogt met je bedrijfsaccount, waarna automatisch toegang wordt verschaft tot de software.

Flexibel systeem

Door verschillende gebruiksmodules uit- en aan te kunnen zetten personaliseer je jouw software en daarmee de functionaliteiten van wat jij nodig hebt.

Data analyse

Aan de hand van het overzichtelijke dashboard houd je overzicht en controle op de opvolgstatus van taken. Trends worden inzichtelijk, zodat je pro-actief arbobeleid kan voeren.

Organisatiestructuur

Gebruikers kunnen in de structuur altijd naar beneden kijken, maar nooit omhoog. Zo heb je alleen toegang tot de informatie die voor jou relevant is