Kader helpt bij

Audit management

Een compleet auditmanagement oplossing. Je wilt écht kunnen focussen op verbetering. Met de auditmanagement tool van Kader is dit realistischer dan je van te voren had gedacht. 

Offerte
Stel ons je vraag
Aan de slag met Audit management

Het hele auditproces eenvoudig stroomlijnen met de juiste software? Kom direct in contact met Kader voor jouw vraagstuk.

Contact Digital solutions

Single Sign On

Single sign-on zorgt ervoor dat je eenmalig inlogt met je bedrijfsaccount, waarna automatisch toegang wordt verschaft tot de software.

Flexibel systeem

Door verschillende gebruiksmodules uit- en aan te kunnen zetten personaliseer je jouw software en daarmee de functionaliteiten van wat jij nodig hebt.

Data analyse

Aan de hand van het overzichtelijke dashboard houd je overzicht en controle op de opvolgstatus van taken. Trends worden inzichtelijk, zodat je pro-actief arbobeleid kan voeren.

Organisatiestructuur

Gebruikers kunnen in de structuur altijd naar beneden kijken, maar nooit omhoog. Zo heb je alleen toegang tot de informatie die voor jou relevant is

Auditmanagement software

De audit management tool van Kader helpt je het hele audit proces te stroomlijnen en automatiseren. Door centraal beheer van vragenlijsttemplates, eenvoudig online uitvoeren op elk device, heldere rapportages en taak gestuurde opvolging van bevindingen krijg je grip op compliance management. Zo kun je écht werken aan meer Kwaliteit & Veiligheid in jouw organisatie.

Als organisatie heb je te maken met wet- en regelgeving, normen en (interne) richtlijnen. Om inzicht te houden in de mate waarin je hier als organisatie aan voldoet en grip te krijgen én houden op compliance is het uitvoeren van de juiste audits, checks en inspecties onmisbaar.

  • Beheer alle audit templates eenvoudig op één plek
  • Genereer met één druk op de knop een volledig audit rapport
  • Altijd inzicht in de follow-up van bevindingen
  • Personaliseer interne audits per afdeling of functie 
  • Vul vragenlijsten locatie-onafhankelijk in

Krijg snel inzicht in resultaten door het interactieve dashboard

Benieuwd naar ons audit management systeem?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951305

digital@kader.nl

Of vraag direct een demo aan
Nieuw

Onze nieuwste artikelen

22/05/2024

Staat jouw RI&E in een spreadsheet? Dat kun je beter niet doen!

Lees verder

Drie redenen om over te stappen op online audits in de zorg

Lees verder
25/03/2024

De waarde van een goede nulmeting voor risicomanagement in de zorg

Lees verder