Kader helpt bij

RIE management

Gebruik de risicomanagement software van Kader om risico's te identificeren, beoordelen en beheersen. Het biedt tools voor het maken van risicobeoordelingen, het bijhouden van risicobeheersinspanningen en het genereren van rapporten om het management te helpen bij beslissingen. 

Offerte
Stel ons je vraag
Aan de slag met Risicomanagement

RIE management eenvoudig in kaart brengen met de juiste software? Kom direct in contact met Kader voor jouw vraagstuk.

Contact Digital solutions

Single Sign On

Single sign-on zorgt ervoor dat je eenmalig inlogt met je bedrijfsaccount, waarna automatisch toegang wordt verschaft tot de software.

Flexibel systeem

Door verschillende gebruiksmodules uit- en aan te kunnen zetten personaliseer je jouw software en daarmee de functionaliteiten van wat jij nodig hebt.

Management dashboard

Aan de hand van het overzichtelijke dashboard houd je overzicht en controle op de opvolgstatus van taken. Trends worden inzichtelijk, zodat je pro-actief arbobeleid kan voeren.

Organisatiestructuur

Gebruikers kunnen in de structuur altijd naar beneden kijken, maar nooit omhoog. Zo heb je alleen toegang tot de informatie die voor jou relevant is

RIE management software

Vele bedrijven hebben de ambitie om de RI&E’s goed te regelen en meer te laten zijn dan die papieren tijger. Maar implementatie en opvolging is taai.

Passende software helpt om de relevante vragen bij de juiste personen te krijgen. Het bevordert de acceptatie en daarmee krijgen we arbeidsveiligheid daar waar het hoort: op de werkvloer. Met onze software kunnen ook de andere aspecten van een dynamische RI&E worden geïmplementeerd, bijvoorbeeld incidentenregistratie.

Nu is het hebben van een RI&E één ding, het gaat pas bijdragen aan verbeterde arbeidsveiligheid als het Plan van Aanpak (PvA) daadwerkelijk wordt uitgevoerd en als de RI&E regelmatig wordt beoordeeld op eventueel veranderde bedrijfsrisico’s. Denk hierbij aan het zorgvuldiger werken met gevaarlijke stoffen, het beperken van stofblootstelling bij bakkerijen, het structureel geven van voorlichting en instructie en in het algemeen: meer grip op het Plan van Aanpak met de uitstaande maatregelen.

Ofwel, de RI&E gaat pas echt werken als deze dynamisch is.

  • Voldoe aan de Nederlandse wet- en regelgeving
  • Eenvoudig bij te houden en registreren met de mobiele app
  • Meer dan 3000 actuele vragenlijsten op geldende branche RI&E's
  • Overzichtelijk dashboard waarmee je trends kan vaststellen
Download

Qnect AMS - jouw digitale RI&E

Download de brochure en lees meer over het AMS. De digitale RI&E voor alle branches. 

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
Video

Jouw digitale RI&E

Bekijk de video hiernaast van onze module AMS: de digitale RI&E. Het AMS wordt momenteel gebruikt door zo’n 15.000 organisaties, de meeste daarvan zitten in Nederland. De gebruikers variëren van ministeries tot distributiecentra en van grote retailers tot de lokale slagerij. Kunnen we jouw bedrijf binnenkort ook toevoegen aan dit rijtje?

Offerte aanvragen

Personaliseer jouw RI&E door gebruiksmodules aan- of uit te zetten

ArboManagementSysteem

Maak jouw RI&E direct dynamisch

Maak kennis met het AMS. Bekijk de modules die je aan en uit kunt zetten, laat je informeren door middel van de introductie demo en boek gelijk een afspraak met één van onze adviseurs.

Meer informatie
Kader Digital

Benieuwd naar onze software?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

088-9951305

digital@kader.nl

Of vraag direct een demo aan
Nieuw

Onze nieuwste artikelen

22/05/2024

Staat jouw RI&E in een spreadsheet? Dat kun je beter niet doen!

Lees verder

Drie redenen om over te stappen op online audits in de zorg

Lees verder
25/03/2024

De waarde van een goede nulmeting voor risicomanagement in de zorg

Lees verder