Onze certificeringen

ISO 9001 certificaat

Kader Group is ISO 9001 gecertificeerd. Met dit certificaat maken we aantoonbaar dat wij in staat zijn processen, producten en diensten continu te verbeteren en zorg dragen voor een optimale klanttevredenheid.

ISO 27001

Kader is ISO 27001:2017 gecertificeerd. Met dit certificaat maken wij aantoonbaar dat wij organisatie informatieprocessen continu beheersen en dat we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie borgen.

 

CO2-Prestatieladder

Wij gebruiken de CO2-Prestatieladder als verbetermethodiek. De CO2-Prestatieladder is een certificering die bedrijven helpt bij de reductie van zijn CO2-uitstoot en is onderdeel van de Stichting klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO). De ladder bestaat uit 5 niveaus. Wij hebben ons gecertificeerd op niveau 3 en zullen een proactief milieubeleid voeren. Denk hierbij aan energiebesparing, het efficiënt gebruik van brandstoffen én de toepassing van duurzame energie.

Ons doel is om in 2030 onze totale CO2-uitstoot te verlagen met 80,4%. Dit is gerelateerd aan onze omzet & FTE. Zie onze CO2-footprint van 2022 voor meer informatie. Deze footprint wordt ieder halfjaar geüpdatet. Zo dragen wij bij aan onze missie: het creëren van een veilige en duurzame leefomgeving om door te geven aan toekomstige generaties.

Meer informatie

NEN 7510

Onze Smile applicaties zijn NEN 7510 gecertificeerd.