Voortraject

Wat zijn de mogelijkheden voor Single Sign On SSO?

Bij alle software van Kader Digital kun je gebruik maken van Single Sign On. SSO maakt het makkelijker voor gebruikers om in te loggen en maakt de authenticatie in de applicatie veiliger. Single-sign-on zorgt ervoor dat je eenmalig inlogt met je bedrijfsaccount en daarmee toegang hebt tot meerdere applicaties die beschikbaar zijn gesteld door jouw organisatie, waaronder ook onze software.

Digital Solutions

Meer weten?

Neem contact op met onze Kader Adviseurs. Zij staan op elk moment voor je klaar!

Contact Advies is nooit ver weg
Nieuw

Onze nieuwste artikelen

22/05/2024

Staat jouw RI&E in een spreadsheet? Dat kun je beter niet doen!

Lees verder

Drie redenen om over te stappen op online audits in de zorg

Lees verder
25/03/2024

De waarde van een goede nulmeting voor risicomanagement in de zorg

Lees verder

Persoonlijk

Innovatief

Pragmatisch

Vakkundig

Stel een vraag

Contact

Velden met een * zijn verplicht